Fire kampe i træk: Bænken scorer for Barcelona

Nyheder - 7. november 2018

FC Barcelonas bredde begynder så småt at vise sig frem. Det er nu fire kampe i træk, at Ernesto Valverde har sendt en spiller fra bænken ind på banen som har resulteret i mål. Det samme var tilfældet i går mod Inter, hvor Malcom scorede catalanernes enlige mål.

Det første mål kom mod Real Madrid på Camp Nou, da Valverde sendte Arturo Vidal på banen. Han skulle kun bruge få minutter før han tog et løb fra midtbanen og op i Real Madrids boks hvor han med perfekt timing mødte Ousmane Dembélés indlæg og headede bolden i mål.

Tre dage senere var det Clement Lenglets tur. Han kom ind fra bænken i Copa del Rey-kampen mod Cultural Leonesa og pandede Dembélés frisparksindlæg i rusen til 1-0 i de døende sekunder og sikrede dermed FC Barcelona sejren.

Dembélé var også involveret i det tredje mål mod Rayo Vallecano i weekenden, Han kom ind kort inde i anden halvleg og med tre minutter igen scorede han til 2-2 før Luis Suárez scorede til 2-3 og sikrede sejren.

I går var det så Malcom, der gjorde kunsten efter. Han blev sendt på banen af Valverde og bare to minutter senere modtog han bolden fra Coutinho. Efter en kort dribletur sparkede han bolden i mål til kæmpe forløsning og dermed var det altså fjerde kamp i træk, at en indskifter scorede for FC Barcelona.

Tidligere på sæsonen har også Munir og Coutinho scorede mål som indskiftere. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder