Annonce


Annonce

Annonce

15 kampe i træk: Suárez kan ikke på udebane i CL

Champions League - 8. november 2018




Det er snart 16 kampe siden, at Luis Suárez senest scorede et mål på udebane i Champions League. Angriberen gik ellers ind til kampen mod Inter i forrygende form, hvor han i den grad har taget ansvar i Messis fravær, men mål blev det ikke til.

Med seks mål i de seneste fire kampe var Suárez i god form, da han gik ind på Giuseppe Meazza. Han kom da også frem til flere muligheder og fik endda et mål annulleret, men det blev 15. kamp i træk uden mål fra hans fødder på udebane i Champions League.

Senest han kom på tavlen var den 16. september 2015, da han ude mod AS Roma fik nettet til at blafre. Det er 1150 dage siden. Han har ramt stolperne og overliggeren siden, men i mål vil bolden ikke når han spiller på udebane. Han får én chance mere i gruppespillet, da FC Barcelona mangler at besøge PSV.

Herefter er Barcelona videre fra gruppespillet og medmindre han bliver fravalgt eller der opstår en skade eller karantæne, så er han garantere mindst endnu en kamp på udebane. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


15 kampe i træk: Suárez kan ikke på udebane i CL

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder