Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tebas: Kun Real Madrid afviser USA-kampe

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 9. november 2018


Tebas: Kun Real Madrid afviser USA-kampe

Ligachefen Javier Tebas har ikke opgivet drømmen om at flytte La Liga-kampe til USA selvom idéen bliver skudt ned fra stort set alle sider. Senest var det FIFA-præsidenten Gianni Infantino, som skød USA-kampene ned.

Præsidenten forklarede, at de spanske kampe skal spilles i Spanien og ikke må rykkes ud af landet. Javier Tebas lader dog til at være bedøvende ligeglad, da han fortsætter med at arbejde på projektet. Han erkender, at kun Real Madrid har afvist.

- Vi har allerede påbegyndt det juridiske arbejde, som det kræves at føre idéen igennem. Jeg vil ikke vædde om det går igennem, da det åbenbart gør folk sure. Vi ved, at vi skal igennem flere krige uanset hvad, fortæller Tebas ifølge ESPN.

- Vi venter på at modtage al information og indtil videre har RFEF ikke svaret os. Det er sandt, at reglerne giver os frem til januar og der er endnu 80 dage til kampen skal spilles, så indtil den første uge i december har vi en mulighed for at føre idéen igennem.

- Det er kun RFEF og Real Madrid, som har afvist at deltage, fortsætter han.

FC Barcelona og Girona havde ellers accepteret muligheden for at spille i USA, men sandsynligheden for at det sker er lig med nul. FIFA har afvist og RFEF har det samme. Og dermed kan La Liga ikke rykke kampe ud af landet.
Læs også
- Officielt: Barca afviser at spille i USA
- La Liga opgiver ikke USA-kampe
- Officielt: La Liga spilles ikke i USA
- FIFA diskuterer La Ligas USA-kampe på fredag
- Stor forvirring omkring Barcelonas USA-kamp


Ugens mest læste

Seneste nyheder