Annonce


Annonce

Annonce

Ny problematik: Dembélé væk i halvanden time

Nyheder - 9. november 2018




Da FC Barcelona-spillerne torsdag mødte op til træning var Ousmane Dembélé ikke til at få øje på. Den efterhånden kontroversielle franskmand havde ikke givet klubben besked om hvorfor han ikke dukkede op til træningen.

Folk fra klubben måtte derfor undersøge situationen, men de kunne ikke få fat på Dembélé. Først efter halvanden time kom der hul igennem og her kunne Dembélé fortælle, at han var hjemme med maveonde. Klubben kunne efterfølgende netop fortælle, at Dembélé ikke deltog i torsdagens træning på grund af maveonde.

RAC1 rapporterede om situationen og Mundo Deportivo har fået det bekræftet via. kilder tæt på klubben. Der er altså tale om en rigtig dum situation for Dembélé, som på ingen måde har slået igennem i Barcelona og absolut ikke gør det lettere for sig selv. Hans indstilling har ofte været et problem.

Ernesto Valverde skal i morgen udtage sin trup til søndagens kamp mod Real Betis og hvis Messi ikke er klar, bliver det svært at undlade at udtage Dembélé. Men efter torsdagens episoden er det op til Valverde at vurdere hvorvidt Dembélé overhovedet skal udtages til kampen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ny problematik: Dembélé væk i halvanden time

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder