Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Umtiti kan forvente spilletid i weekenden

Skader - 9. november 2018




Samuel Umtiti har i de seneste uger arbejdet hårdt for at komme tilbage i spil efter at han pådrog sig en knæskade. Løbetræningen har han været i gang med et godt stykke tid, og i løbet af denne uge har han endda trænet med sine holdkammerater.

Selvom Clement Lenglet har spillet sig ind i varmen og virkelig gjort god figur, så er Ernesto Valverdes klare førstevalg ved siden af Gerard Piqué altså Samuel Umtiti. Med en landsholdspause på trapperne kunne meget tyde på, at Umtiti endelig får comeback søndag eftermiddag.

Her kommer Real Betis forbi i ligaen og hvis alt går som forventet, at bliver Umtiti udtaget i morgen og starter på bænken mod Betis. Hvis kampen så tillader det, så kan franskmanden forvente at få 15-20 minutter af kampen. Herefter venter en pause med landskampe hvor Umtiti ikke er udtaget. Han kan derfor gøre sig klar til det store brag mod Atletico Madrid efterfølgende.

Efter kampen mod Real Betis har FC Barcelona to vigtige kampe på programmet. Først skal man holde Atletico Madrid væk fra toppen ved at hente en sejr på Wanda Metropolitano og efterfølgende rejser truppen til Holland for at møde PSV og sikre sig gruppens førsteplads i Champions League. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Umtiti kan forvente spilletid i weekenden

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder