Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ter Stegen hyldes for at tage metroen

Nyheder - 11. november 2018Ter Stegen hyldes for at tage metroen

Marc-André ter Stegen er en mand med store værdier. Han har taget Barcelona til sig som sit andet hjem og har ofte udtalt, at menneskerne i byen er utrolig venlige over for ham og derfor er det mindste han kan gøre, at respektere landets værdier og samtidig lære sproget.

Selvom han nu er vokset op til at blive blandt verdens absolut bedste keepere, så er det ikke fordi, at stjernenykkerne og den enorme hyre har overtaget hans liv. Hvis han skal fra A til B kan han ude problemer hoppe ind i en dyr bil og køre ned gennem gaderne, men han valgte et alternativ den anden dag.

Således blev han ud af det blå spottet i Barcelonas metro og en vaks fyr fik hurtigt øje på ham og fik taget et billede. Det er ikke tit, at man ser en så stor sportslig person benytte sig af offentlig transport, når man har råd til biler og mere udover det sædvanlige. Men det er en del af Ter Stegens værdier - at blande sig ind mellem landets folk på lige fod med alle.

På de sociale medier bliver han hyldet for at være nede på jorden og være så livlig i forsøget på at tage byen til sig.

Ter Stegen er bosat i Gràcia-kvarteret og ses ofte gå nogle ture i området eller faktisk bevæge sig rundt på et løbehjul. I dag er han på banen på Camp Nou når FC Barcelona tager imod Real Betis. Kampen kan ses på Strive Sport fra klokken 16.15.

Ter Stegen hyldes for at tage metroenLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 31%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder