Annonce


Annonce

Annonce

Messi nærmer sig Pelés utrolige rekord

Nyheder - 13. november 2018




Lionel Messi fortsætter med at være rekordernes konge. I weekenden nettede han to gange i sin comeback-kamp efter at have døjet med en armskade. Selvom de to mål ikke hjalp FC Barcelona til sejr, så rykkede han netop forbi Gerd Müller.

Forinden kampen havde Lionel Messi scoret 564 mål for FC Barcelona mens Gerd Müller for Bayern München havde fundet nettet 565 gange. Nu er Messi på 566 mål for én og samme klub hvilket betyder, at han indtager andenpladsen på ranglisten.

Det er kun Pelé, som har scoret flere mål for ét klubhold, da han over 18 sæsoner scorede 643 mål. Lionel Messi har scoret sine 566 mål i 650 kampe og mangler altså 77 mål for at komme op på siden af den brasilianske legende. Det antal kan han nå på to sæsoner, hvis han holder farten oppe.

Messis vildeste sæson i forhold til mål var i 2011-2012, hvor han scorede intet mindre end 73 mål for FC Barcelona. Det e rekorden for én sæson og han slog i løbet af samme år rekorden for flest mål på ét år, da han rundede voldsomme 91 mål.

Kigger man på hvilke udebaner han scorer flest mål på, så topper Real Madrids Bernabeu med 15 af slagsen. Herefter følger Atletico Madrids gamle stadion Vicente Calderon med 14 og Deportivos Riazor med 13. Overordnet set scorer han flest mål mod Sevilla (32), Atletico Madrid (28) og Real Madrid (26).

392 mål er scoret i La Liga, 105 i Champions League, 48 i Copa del Rey, 13 i den spanske Super Cup, fem i VM for klubhold og tre i den europæiske Super Cup. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi nærmer sig Pelés utrolige rekord

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder