Annonce


Annonce

Annonce

Rafinha: Det er en drøm

Landskampe - 14. november 2018




Rafinha var i første omgang ikke udtaget for det brasilianske landshold og kunne derfor se frem til et par lette træningspas i FC Barcelona efterfulgt af en god omgang fritid. Men planerne blev ændret, da han pludselig fik en opmuntrende besked.

Den brasilianske landstræner Tite fortalte nemlig Rafinha, at han skulle pakke sin kuffert og rejse til London for at mødes med det brasilianske landshold. For Rafinha er det rigtig godt, men det krævede altså en skade, før han kom med, da Casemiro blev skadet i Real Madrids kamp mod Celta Vigo søndag aften.

- Det er en drøm. Jeg fandt ud af det, da jeg arbejdede med min far. Det var en stor overraskelse, forklarer Rafinha omkring sin pludselig udtagelse til det brasilianske landshold.

Han har ikke spillet for Brasilien i over tre år, og var det ikke for Messis skade, så havde han muligvis ikke været manden, som Tite udtog efter at Casemiro blev skadet. Rafinha fik nemlig fint med spilletid i Messis skadesfravær og det gav Tite mulighed for at se ham an i aktion - selvom det ikke var godt nok til at udtage ham i første omgang, var det altså nok til at pege på ham da beskeden om Casemiro tikkede ind. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Rafinha: Det er en drøm

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder