Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Liverpool vil have Dembélé til januar

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 14. november 2018


Medie: Liverpool vil have Dembélé til januar

Ousmane Dembélé kæmper sin kamp for at tilpasse sig FC Barcelona og med flere personlige bump på vejen, kunne klubben åbne op for bud på den dyre franskmand, som i øjeblikket er samlet med det franske landshold.

Mundo Deportivo citerer The Sun, som skriver, at Liverpools Jürgen Klopp fortsat er interesseret i at hente Dembélé til klubben. Der bliver rapporteret om en pris på 100 millioner euro og Liverpools måde at overtale FC Barcelona er ved at nævne de interne problemer, som Dembélé har.

Selv har Dembélés agent udtalt, at det var sandt, at angriberen kontaktede klubben for sent i forbindelse med sin sygdom i sidste uge. Det er generelt ikke noget man hører om fra andre spillere i klubben, men med Dembélé begynder det altså at koge og spørgsmålet er om han for alvor kan dedikere sig til klubben og udvikle sig til den spiller, som klubben håber på.

I sommers brugte Liverpool 80 millioner euro på Virgil van Dijk, så hvis de skal ud og bruge penge, så er de altså ikke bange. Tager man samtidig et kig på Dembélés tal, så er det ikke fordi at han er brudt igennem muren i klubben endnu, men med til historien skal man huske, at han blot er 21 år og at han er en investering for fremtiden. Kommer det rette bud på bordet er det klart, at ledelsen vil vurdere situationen.

Senest blev Dembélé sorteret fra til FC Barcelonas kamp og uden at Valverde kom med en grund til det, så kunne det ligne en straf for at have kontaktet klubben for sent i forbindelse med sin sygdom.
Læs også
- Barca afventer Dembélé og Messi før El Clásico
- Umtiti: Dembele er fucking vild
- Officielt: Dembélé skadet i 15 dage
- Dembélé første mand til at score i alle turneringer
- PSG-træner: Dembele er ikke rigtig klog


Ugens mest læste

Seneste nyheder