Annonce


Annonce

Annonce

Juventus holder øje med Jordi Alba

Transfermarked - 15. november 2018




Jordi Alba er en populær spiller blandt Europas storklubber, og nu er Juventus også kommet ind i billedet. Juventus' egen venstreback Alex Sandro står til at have kontraktudløb i 2020, og da der ingen kontraktsnak er i øjeblikket, kunne det ligne, at den italienske klub er på udkig efter nyt blod til positionen.

Det har længe været kendt, at Manchester United kigger efter Jordi Alba, som selv har kontraktudløb i 2020, og som har bekræftet ved flere lejligheder, at der ikke tales om en kontraktforlængelse med FC Barcelona. Netop Albas egne udtalelser er et signal til FC Barcelona og andre klubber.

Han gør det klart, at muligheden for at skifte begynder at vise sig, men samtidig slår han fast, at han håber, at FC Barcelona banker på hans dør med en kontraktforlængelse. Italienske Tuttosport erfarer dog at Juventus' topprioritet er Real Madrids Marcelo.

Skulle det ikke lykkes at få hverken Jordi Alba eller Marcelo, så har Juventus også den tidligere Barcelona-spiller Alex Grimaldo på listen. 23-årige Grimaldo nåede op på næsten 100 kampe for FC Barcelonas B-hold før han for tre år siden valgte at rykke videre til Benfica. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Juventus holder øje med Jordi Alba

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder