Annonce


Annonce

Annonce

Lenglet: Derfor afviste jeg Juventus

Transfermarked - 15. november 2018




Clement Lenglet har netop fået en masse spilletid i FC Barcelona, da Samuel Umtiti har været ude med en skade i flere uger. Franskmanden har dog vist sig at være yderst solid og nu åbner han op for hvorfor han valgte at afvise Juventus, da de kontaktede ham mens han fortsat spillede for Nancy i Frankrig.

- Jeg spillede i Nancy og jeg havde kun spillet i Frankrigs 2. division i tre måneder, da Juventus pludselig kontaktede mig og ønskede at jeg skulle skifte til dem, forklarer han i et interview med Goal og fortsætter:

- Det var ikke et godt tidspunkt for mig at forlade Nancy, da Juventus havde et bomstærkt forsvar og jeg derfor ikke ville kunne udvikle mig eller spille.

- Jeg er glad for min beslutning fordi jeg nu har underskrevet med en stor klub, fortæller han slutteligt.

23-årige Lenglet startede sin karriere i Nancy og rykkede op gennem ungdomsholdende før han i 2013 blev en fast del af førsteholdet. Efter tre sæsoner i det franske skiftede han til Sevilla, hvor han i løbet af to sæsoner viste sig så god, at FC Barcelona udløste hans frikøbsklausul på 35 millioner og hentede ham til klubben. Han har i denne sæson medvirket i 13 kampe og scoret én gang. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Lenglet: Derfor afviste jeg Juventus

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder