Annonce


Annonce

Annonce

Everton: Barca ville ikke sælge André Gomes

Transfermarked - 15. november 2018




André Gomes blev sendt til Everton i sommerens transferperiode sammen med Lucas Digne og Yerry Mina. Portugiseren blev dog spået til at blive solgt, men FC Barcelona overraskede og kom kun frem til en lejeaftale.

På daværende tidspunkt forlød det i både spanske og engelske medier, at Everton ikke ønskede at købe Gomes, men kun leje ham. Omvendt forlød det at FC Barcelona forhørte sig hos flere klubber i håbet om at kunne sælge ham permanent, men nu viser det sig at det foregik fuldstændig omvendt. Det forklarer Everton-træner Marco Silva på et pressemøde.

- Selvfølgelig havde det været bedre for os hvis vi kunne hente Gomes og Zouma på en permanent aftale, men vi ved, hvordan markedet fungerer. Klubberne ønskede ikke at sælge i sommers. Barcelona ville end ikke høre på vores tilbud eller inkludere en købsoption. Begge spillere giver os dog muligheder og vi måtte gøre alt for at skabe et godt hold, fortalte Silva på et pressemøde for nyligt.

André Gomes' lejekontrakt løber frem til sommer, hvor FC Barcelonas sportslige bestyrelse igen vil se hans situation an. Det skal dog med til historien, at han efter en skadesperiode i starten af Everton-eventyret endelig er kommet godt i gang og har faktisk vist så gode takter, at spørgsmålet om et permanent skifte dukkede op på Silvas pressemøde. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Everton: Barca ville ikke sælge André Gomes

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder