Annonce


Annonce

Annonce

Barca-præsident går ind i Dembélé-sag

Nyheder - 15. november 2018




Ousmane Dembélés mangel på disciplin har fået FC Barcelonas præsident Josep Maria Bartomeu til at gå ind i sagen. Bartomeu mødtes med Dembélés agent mandag for at få kabalen til at gå op og finde ud af, hvordan man løser situationen.

Klubbens ledelse, trænerteam og spillere er ikke glade for den måde, som Dembélé opfører sig på, og derfor ønsker man at finde frem til en løsning som kan hjælpe den unge franskmand videre. Til mødet med agenten Moussa Sissoko var også Eric Abidal og klubbens sportschef Pep Segura.

Igennem agenten har FC Barcelona bedt om, at Dembélé viser en mere professionel attitude og dukker op til tiden til planlagte begivenheder. Udover landsmændende Samuel Umtiti og Clement Lenglet, så har Dembélé ikke formået at skabe et dybt forhold til nogle af de andre spillere; han snakker ikke meget spansk og har ikke gjort meget for at lære det siden han landede sidste år.

Agenten forklarede til mødet, at han tror, at den fortrolige information omkring Dembélé attitude er kommet ud af klubben med fuld overlæg, og agenten gjorde det klart, at hvis det var tilfældet, så får klubben svært ved at sælge Dembélé i fremtiden, da ingen klub ønsker at hente en spiller med disciplinere problemer. Om man kom frem til en løsning og man ser Dembélé fra en bedre side kan kun tiden vise. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca-præsident går ind i Dembélé-sag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder