Annonce


Annonce

Annonce

Munirs kontraktforlængelse er gået i stå

Nyheder - 15. november 2018




Om halvanden måned kan Munir El Haddadi frit tale med andre klubber om et skifte uden at han overtræder nogle regler. Hans nuværende kontrakt med FC Barcelona udløber nemlig til sommer og derfor kan han et halvt år inden frit tale med andre klubber.

FC Barcelona har i noget tid været i snak med Munirs bagland om en kontraktforlængelse, noget som begge ønsker, men man er endnu ikke kommet frem til en løsning og FC Barcelonas seneste kontraktbud blev pure afvist af Munirs agent.

Eric Abidal ønsker at beholde Munir El Haddadi på Camp Nou og det er der enighed om hvorfor man ønsker at forlængelse angriberens kontrakt. Det bliver dog ikke let, da Munir kræver mere i løn men det kan gå udover muligheden for at hente Luis Suárez' erstatning, som også skal have løn.

Spørgsmålet er om klubben skal investere i Munir som klubbens fremtidige bomber, eller om man skal hente en spiller udefra, som med garanti kræver en høj løn. Klubben skal nu vurdere situationen og de gør klogt i at nå til enighed med Munir inden januar såfremt de ikke ønsker at han skal indlede forhandlinger med andre klubber. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Munirs kontraktforlængelse er gået i stå

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder