Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Munirs kontraktforlængelse er gået i stå

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 15. november 2018


Munirs kontraktforlængelse er gået i stå

Om halvanden måned kan Munir El Haddadi frit tale med andre klubber om et skifte uden at han overtræder nogle regler. Hans nuværende kontrakt med FC Barcelona udløber nemlig til sommer og derfor kan han et halvt år inden frit tale med andre klubber.

FC Barcelona har i noget tid været i snak med Munirs bagland om en kontraktforlængelse, noget som begge ønsker, men man er endnu ikke kommet frem til en løsning og FC Barcelonas seneste kontraktbud blev pure afvist af Munirs agent.

Eric Abidal ønsker at beholde Munir El Haddadi på Camp Nou og det er der enighed om hvorfor man ønsker at forlængelse angriberens kontrakt. Det bliver dog ikke let, da Munir kræver mere i løn men det kan gå udover muligheden for at hente Luis Suárez' erstatning, som også skal have løn.

Spørgsmålet er om klubben skal investere i Munir som klubbens fremtidige bomber, eller om man skal hente en spiller udefra, som med garanti kræver en høj løn. Klubben skal nu vurdere situationen og de gør klogt i at nå til enighed med Munir inden januar såfremt de ikke ønsker at han skal indlede forhandlinger med andre klubber.
Læs også
- Munir: Valverde måtte ikke spille mig
- Officielt: Munir rykker til Sevilla
- Valverde om Munir: Han har truffet en beslutning
- Munirs agent taler ud om situationen
- Valverde til Munir: Du får ikke mere spilletid


Ugens mest læste

Seneste nyheder