Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Juventus vil hente Vidal tilbage

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 15. november 2018


Juventus vil hente Vidal tilbage

Arturo Vidal begynder så småt at røre på sig i FC Barcelona efter en dårlig periode. Han forventes at spille mod Atletico Madrid i næste uge som følge af Ivan Rakitic' røde kort mod Real Betis i søndags.

Arturo Vidal rykkede fra Juventus til Bayern München i 2015 og blev i sommers købt af FC Barcelona. Men nu melder det italienske medie Corriere dello Sport, at Juventus vil forsøge at hente ham allerede til januar på grund af Emre Cans skade.

Emre Can blev opereret for to uger siden og der er endnu ingen dato for hvornår han vender tilbage. Det kan derfor tyde på, at han er ude i mange måneder og derfor ønsker Juventus-ledelsen at hente en erstatning ind. Her peger pilen på Arturo Vidal, men det virker ikke til at blive et realistisk forsøg.

Når Ernesto Valverde skal stille sin stærkeste midtbane er det med Rakitic, Busquets og Arthur. Herefter følger Arturo Vidal og han er derfor en vigtig brik i spillet, da de tre førstnævnte næppe kan spille samtlige kampe på en hel sæson. Arthur har end ikke spillet en hel kamp færdig endnu.

Hos Juventus er man efterladt med blot fire midtbanespillere i Pjanic, Matuidi, Khedira og Bentancur. Det er ikke optimalt for cheftræner Allegri, der gerne vil have en ny mand ind efter Cans operation.
Læs også
- Vidal surmuler over udskiftning mod Girona
- Vidal: En startplads skal man gøre sig fortjent til
- Valverde buhet for at pille Vidal fra banen
- Vidal vil ikke bytte sin frisure for CL-trofæet
- Video: Vidal med den mystiske boks


Ugens mest læste

Seneste nyheder