Dommeren noterede fejlagtigt Messi for en udligning

La Liga - 15. november 2018

Lionel Messi var endelig tilbage på banen for FC Barcelona i søndags, da catalanerne hjemme på Camp Nou tog imod Real Betis i en kamp, som skulle gå hen og blive sværere end forventet. Ved pausen stod der 0-2 på måltavlen.

Junir og Joaquin bragte Real Betis foran 0-1 og 0-2 efter henholdsvis 19 og 34 minutters spil. I anden halvleg nettede Lionel Messi til 1-2, men dommer Mateu Lahoz, som tidligere har skabt drama med sine beslutninger, havde slet ikke styr på sine facts.

I sin dommerrapport skrev han således at Messi udlignede til 1-1 efter 22 minutters spil og det har skabt genlyd i Spanien. Messi scorede ikke i første halvleg; faktisk scorede FC Barcelona slet ikke i første halvleg og faktum er, at der slet ikke blev scoret noget mål på Camp Nou i det 22. minut.

Svaret har kun dommeren, men tager man et nærmere kig på kamprapporten, så har dommeren tydeligvis byttet rundt på første og anden halvleg. Således scorede Messi til 1-2 på straffespark 22 minutter inde i anden halvleg - altså efter 67 minutters spil. Men det hjælper ham ikke synderlig i sin forklaring, da han i selvsamme rapport noterer resten af kampens målscorer i minut 70, 79, 82 og 90. Altså skriver han det direkte minuttal for scoringen og ikke halvlegens minuttal.

Se et udklip af rapporten her
Dommeren noterede fejlagtigt Messi for en udl Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder