Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Boost til Atletico Madrid før Barca-brag

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 16. november 2018


Boost til Atletico Madrid før Barca-brag

Lørdag i næste uge tager Atletico Madrid imod FC Barcelona på Wanda Metropolitano i en direkte duel om førstepladsen. Catalanerne tabte i søndags til Real Betis og tabte derfor deres forspring. Nu har Barcelona 24 point mens Sevilla, Atletico Madrid og Alavés har 23 point.

To af Atletico Madrids stærke spillere i defensiven José Giménez og Lucas Hernández blev skadet i Champions League-kampen mod Borussia Dortmund, men er allerede begyndt at træne på græs hvorfor de når at blive klar når FC Barcelona kigger forbi.

Dermed er der gode nyheder for cheftræner Diego Simeone, men til gengæld forventes anfører Diego Godin at være ude. I madrilenernes kamp blev Godin skadet, men der var ikke flere indskiftningsmuligheder hvorfor han spillede kampen færdig. Han blev matchvinder med sit mål til 3-2, men måtte samtidig betale prisen med en skade.

Diego Costa har problemer med den ene fod og er tvivlsom, han forventes dog at nå at blive klar til kampen. Selvom keeper Jan Oblak ikke trænede med senest, så bliver han også klar.
Læs også
- Mbappé holder øje med Barcelona
- FC Barcelona øger forspringet i La Liga
- Spildfulde Barcelona besejrer Valladolid
- Bød FC Barcelona på Fernando Llorente?
- Athletic Bilbao 0-0 FC Barcelona


Ugens mest læste

Seneste nyheder