Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Vidal deltog i ny skuffelse for Chile

Landskampe: Af BarcelonaFC.dk - 17. november 2018


Vidal deltog i ny skuffelse for Chile

Arturo Vidal fik sig en plads i Chiles startopstilling i nat, da de mødte Costa Rica. Efter en stor skuffelse ved seneste landsholdspas, måtte chilenerne i nat lide endnu et smertefuldt nederlag selvom der var tale om en venskabskamp mod Costa Rica.

Chile forsøger i disse dage at få styr på landsholdsfodbolden og komme tilbage til fordums styrke, men det hjalp ikke meget mod Costa Rica, som var tæt på at gøre Perus kunst efter, da de kom i front med hele 3-0.

Efter 36 minutter kom Waston på tavlen til 0-1 på måltavlen. Han nettede igen efter en times spil og fem minutter senere kom Costa Rica på 0-3, da Matarrita kom på tavlen. Dermed så det sort ud for Chile, som faktisk kunne have fået en uafgjort og dermed leveret et comeback, der kunne have givet selvtillid.

Med 20 minutter igen scorede Vegas til 1-3. Bare 10 minutter senere brændte Alexis Sánchez så et straffespark og missede muligheden for at komme tættere på Costa Rica. Selvsamme Alexis Sánchez scorede dog til 2-3 i overtiden, men på det tidspunkt var det for sent og Vidal og co. måtte derfor igen se sig slået af et hold, som de burde kunne slå.

Chiles næste kamp er mod Honduras.
Læs også
- Vidal surmuler over udskiftning mod Girona
- Vidal: En startplads skal man gøre sig fortjent til
- Valverde buhet for at pille Vidal fra banen
- Vidal vil ikke bytte sin frisure for CL-trofæet
- Video: Vidal med den mystiske boks


Ugens mest læste

Seneste nyheder