Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tottenham opgiver ikke deres Riqui Puig-drøm

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 19. november 2018


Tottenham opgiver ikke deres Riqui Puig-drøm

Han er 19 år og har et ekstremt talent. Riqui Puig, som måler 1,69 meter, tørner ud for FC Barcelonas B-hold, men fik i sommers mulighed for at spille med i et par venskabskampe hos førsteholdet. Her viste han sit tydelige talent og en overraskende ro på bolden.

Tottenham var tæt på at snuppe ham i sommerens transfervindue. Der var snak og forhandlinger, men Puig gjorde det hele tiden klart, at hvis Barcelona kom med en kontraktforlængelse, så ville han blive i klubben. Den 18. juni kunne FC Barcelona så bekræfte, at Puig havde forlænget sin kontrakt til 2021.

I forbindelse med forlængelsen ændrede FC Barcelona også Puigs frikøbsklausul så den steg til 750 millioner kroner. Det er rigtig mange penge at give for en bare 19-årig spiller, så derfor håber FC Barcelona, at man på den måde har sikret ham.

Men Tottenham har ikke opgivet drømmen om at hente Puig og det er specielt cheftræner Mauricio Pochettino, som har et godt øje til ham. Spørgsmålet er blot om Tottenham er klar til at indløse frikøbsklausulen, da FC Barcelona næppe har tænkt sig at forhandle med en spiller, som menes at kunne gå direkte ind i startopstillingen når han bliver rykket op til førsteholdet.
Læs også
- Riqui Puigs far: Han skal bevare benene på jorden
- Rigui Puig fik sin officielle debut
- Video: Superassist af Riqui Puig
- Valverde glæder sig over Riqui Puig
- Gattuso om Puig: Han ligner et lille barn


Ugens mest læste

Seneste nyheder