Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Suarez om Dembélé Han skal koncentrere sig mere

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 19. november 2018


Suarez om Dembélé Han skal koncentrere sig mere

Ousmane Dembélé stjæler overskrifter på daglig basis, og det er ikke gode overskrifter. De mange dårlige historier om den franske angriber bliver af og til bekræftet fra interne personer. Gerard Piqué forklarede, at han bør tænke på fodbold døgnet rundt.

Nu har Luis Suárez også kommenteret på sin holdkammerat og igen er det uden at afvise, at der skulle være problemer. Problemerne for Ousmane Dembélé, som medierne nævner, bliver altså ikke skudt ned inde fra.

- Det har intet med hans tilvænningsperiode at gøre. Han har et godt forhold til hele truppen. Han er glad, men han ved også, lige som andre har sagt det, at det er et privilege at være hvor vi er, fortæller Suárez ifølge Mundo Deportivo og følger op:

- Jeg tror, at han skal koncentrere sig mere om fodbold og være mere ansvarlig. Han er ung og han kan drage inspiration fra de andre på holdet med mere erfaring. Han har helt sikkert gjort sig fortjent til at være her.

Ousmane Dembélé blev et emne for FC Barcelona, da Paris Saint-Germain valgte at udløse Neymars frikøbsklausul på 222 millioner euro. Herefter stod FC Barcelona med masser af penge på hånden men med en angriber mindre. Man rettede derfor fokus mod Dembélé, som efterfølgende blev købt for 105 millioner euro.

Der findes kun tre spillere, som er dyrere end Dembélé, så der er tale om en voldsom investering fra FC Barcelonas side. Derfor arbejder de også stenhårdt på at løse franskmandens problemer og håber, at hans disciplin bliver bedre i fremtiden.
Læs også
- Barca afventer Dembélé og Messi før El Clásico
- Umtiti: Dembele er fucking vild
- Officielt: Dembélé skadet i 15 dage
- Dembélé første mand til at score i alle turneringer
- PSG-træner: Dembele er ikke rigtig klog


Ugens mest læste

Seneste nyheder