Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

FC Barcelona holder Luka Jovic i kikkerten

Transfermarked - 20. november 2018FC Barcelona holder Luka Jovic i kikkerten

Han er bare 20 år, men smadrer bolde i nettet efter behag. Den unge Luka Jovic er efterhånden blevet et stort samtaleemne rundt omkring hos de helt store europæiske klubber, og i FC Barcelona har man også kigget efter angriberen.

Serbiske Jovic kom fra Røde Stjerne til Benfica i 2016 og blev sidste år udlejet til Eintracht Frankfurt, hvor han i dag bomber mål ind på samlebånd. Tyskerne har en købsoption, som de helt sikkert vil forsøge at udnytte, da de kan forvandle købet om til endnu flere penge ved at sælge ham videre.Han har spillet hvad der svarer til 6,2 kampe (560 minutter) i Bundesligaen og scoret hele ni mål. Desuden har han også lagt op til to mål og han skal altså blot bruge 62 minutter i snit for at finde vej til målet. Han har forsøgt sig med 26 skud og rammer målet 58% af gangene.

Tager man et kig på topscorerlisten i Bundesligaen så er Jovic' stats ganske flotte. Faktisk er han kun overgået af Barcelona-manden Paco Alcácer, der er udlejet til Dortmund, hvad angår minutter pr. mål. Paco scorer nemlig hvert 29. minut i forhold til Jovic' 62.

Hvis FC Barcelona gør brug af deres interesse får de dog kamp til stregen. Jürgen Klopp håber nemlig på at kunne lokke Jovic til Anfield.

Jovic har en kontrakt med Benfica til sommeren 2019 og har en markedsværdi på 20 millioner euro.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder