Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca overvejer at hente Umtiti-backup

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 20. november 2018


Barca overvejer at hente Umtiti-backup

Samuel Umtiti har været ude med en knæskade i en længere periode, men er blevet meldt klar. Han er ikke udtaget for Frankrig i denne landsholdspause, og får derfor rig mulighed for at få ladet batterierne op til de kommende kampe.

Lederne i FC Barcelona er dog bekymret for situationen, da det ikke er sikkert, at Umtitis knæ holder hele sæsonen uden at han pådrager sig en ny skade. I øjeblikket er det Gerard Piqué og Clement Lenglet som dækker pladserne og mens Lenglet har gjort det fremragende, så er Umtiti den faste mand i forsvaret.Situationen har fået FC Barcelonas sportslige ledelse til at kigge efter en centerback på transfermarkedet. Der er ikke tale om en dyr forsvarsspiller, men en spiller, som kan gå ind og dække af såfremt Umtiti skulle gå i stykker igen. Thomas Vermaelen forventes ikke at blive i klubben i næste sæson og han får da også ganske få minutter på banen.

Samuel Umtiti, der blev købt for 'bare' 25 millioner euro i Lyon, har spillet 90 kampe for FC Barcelona. I sin første sæson blev det til 43 kampe og i sidste sæson rundede han 40 kampe. I indeværende sæson nåede han syv før han blev skadet.
Læs også
- Umtiti: Jeg kan snart spille igen
- Samuel Umtiti træner med holdet igen
- Video: Umtiti træner med bold igen
- Umtiti: Dembele er fucking vild
- Officielt: Ny opdatering på Umtitis skade


Ugens mest læste

Seneste nyheder