Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rafinhas far: Han bør forlade FC Barcelona

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 20. november 2018


Rafinhas far: Han bør forlade FC Barcelona

Rafinha lignede i sommers en spiller, som var på vej ud af FC Barcelona, men sådan blev det ikke. Inter levede ikke op til aftalen med catalanerne og valgte ikke at købe Rafinha fri for 35 millioner euro som led i den aftale, klubberne lavede.

Rafinha spillede kun på en lejeaftale i Inter og hvis klubben kvalificerede sig til Champions League, ville Inter købe ham. Sådan blev det ikke og i stedet spillede Rafinha for FC Barcelona da han scorede mod Inter i Champions League sidste måned. Nu har Rafinhas far, Mazinho, taget bladet fra munden.- Det er mærkeligt. Rafinha forstår intet af situationen. Det er kun træneren, som ved, hvad han vil have eller ikke vil have. Vi forsøger at få Rafinha til at spille regelmæssigt, fortæller Mazinho til Radio Galicia Sport og følger op:

- Vi bliver nødt til at kigge efter en udgang fordi det er så kompliceret for ham her i Barcelona. Der er nu gået to år, uden at han har spillet for alvor. Han har behov for at være et sted, hvor han spiller 30-40 kampe på en sæson.

- Når der spilles tre kampe i ugen her i Barcelona, så bliver du sorteret fra. Træneren har sin arbejdsmetode... men Rafinha gjorde det godt i preseason og spillede efterfølgende nogle gode kampe. Han forstår ikke situationen.

- Men det er fodbold. Det er normalt. Vi er glade for at være i Barcelona, men Rafinha bør forlade klubben for at spille mere.

- Hvis der er interesserede klubber, og Barcelona er interesseret, så må vi arbejde sammen for at finde en løsning.

25-årige Rafinha har spillet 86 kampe for FC Barcelona spredt ud på syv sæsoner hvilket giver 12 kampe pr. sæson.
Læs også
- Officielt: Rafinha ude i seks måneder
- Rafinha bliver opereret om en uge
- Overblik: Rafinha har været skadet i 593 dage på fire år
- Officielt: Rafinha korsbåndsskadet - skal opereres
- Rafinha: Jeg håber, at Neymar kommer tilbage


Ugens mest læste

Seneste nyheder