Frankrig uden Dembélé slog Uruguay og Suárez

Landskampe - 21. november 2018

Frankrig og Uruguay mødtes i går på Stade de France til en venskabelig fodboldkamp. Luis Suárez startede på banen og spillede hele kampen mens Ousmane Dembélé så alle 90 minutter fra bænken. Frankrig vandt 1-0 på et straffesparksmål scoret af Olivier Giroud.

Med spillere som Kanté, Mbappé, Griezmann, Matuidi, Giroud, Cavani og Suárez på banen var der lagt op til en god fodboldkamp, og selvom der var chancer i begge ender, så blev det en målfattig en af slagsen. Olivier Giroud scorede kampens enlige mål fra pletten kort inde i anden halvleg, da Bruno Mendez tog hånden til hjælp i feltet.

Dermed tabte Uruguay to kampe på få dage, da de for nyligt tabte til med samme cire til Brasilien. Samuel Umtiti var ikke udtaget på grund af sin skade og selvom han er meldt klar, så går Barcelona langsomt frem med franskmanden, som har et knæ der bekymrer klublægerne.

Suárez og Dembélé rejser nu hjem til FC Barcelona hvor de skal forberede sig til weekendens brag mod Atletico Madrid på Wanda Metropolitano. Her bliver Luis Suárez helt sikkert udtaget - et større spørgsmål er det dog for Ousmane Dembélé, der senest blev valgt fra som straf mod Real Betis. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder