Annonce


Annonce

Annonce

Et salg af Dembélé koster 300 millioner kroner

Transfermarked - 21. november 2018




FC Barcelona er ikke glade for situationen med Ousmane Dembélé. Han formår ikke at vise sig fra sin professionelle side og umiddelbart har han frem til januar til at vise, at han gerne vil spille i FC Barcelona, ellers kan han risikere at blive solgt.

Medier melder om, at FC Barcelona allerede har prissat ham til 750 millioner euro, men klubben kommer absolut ikke til at tjene de helt store penge på Dembélé, hvis de sælger ham før 2022. Da FC Barcelona hentede Dembélé i Dortmund blev der samtidig skrevet under på variabler på op til 300 millioner kroner.



Her er der tale om, at Dortmund tjener penge alt efter hvor mange mål Dembélé scorer, hvor mange kampe han spiller, hvor mange titler han vinder - samt andre variabler. Disse variabler løber frem til 2022, og hvis FC Barcelona sælger ham før 2022, skal de betale det resterende beløb på én gang.

Dembélé har endnu ikke for alvor rørt på sig i FC Barcelona og derfor har Dortmund endnu ikke tjent en krone udover de 105 millioner euro, som skiftet kostede for FC Barcelona. Det bliver derfor en dyr handel for FC Barcelona, hvis de sælger ham allerede til januar. Dortmund skal have sine 300 millioner kroner uanset omstændighederne, og FC Barcelonas gevinst er altså det spil, som Dembélé leverer.

Dermed tjener FC Barcelona altså kun 450 millioner danske kroner ved at sælge Dembélé for 750 millioner kroner, da de 300 som bekendt skal gå til Dortmund - og det er altså inden han at har formået at 'give tilbage' gennem sit spil. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Et salg af Dembélé koster 300 millioner kroner

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder