Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Malcom: Messi er ikke fra denne verden

Nyheder - 22. november 2018Malcom: Messi er ikke fra denne verden

Malcom tog sig tid til at tale med FC Barcelona om livet i klubben samt hans imponerende Champions League-debut på Giuseppe Meazza og andre emner. Han slår fast, at han vil gøre alt, hvad han kan, for at slå til.

Tilvænning
- Det går rigtig godt. Jeg tilpasser mig godt og jeg har allerede lært at snakke lidt spansk. Jeg lærer spansk tre gange om ugen, men jeg lærer også hver dag fra mine holdkammerater. Når jeg taler flydende spansk, begynder jeg at lære catalansk.

Holdkammeraterne
- Det er som en familie her i klubben. Alle ønsker det bedste for hinanden. Der er højt humør, alle joker og vi hygger os også i WhatsApp-gruppen. Jeg er mest sammen med brasilianerne, men jeg har det godt med alle i truppen.

Lionel Messi
- Spørger du mig, så er han ikke fra denne verden. Han er en simpel og ydmyg person. Han fortjener al den ros, som han får.

Ernesto Valverde
- Jeg talte med ham og han fortalte mig hvordan jeg kunne falde til og blive endnu bedre. Vores forhold er rigtig godt.

Champions League-debut
- Min Champions League-debut var en drengedrøm. Og så at score... jeg vil altid huske det.

- Jeg ønskede bare at afslutte vores angreb og jeg løb mod målet, jeg skød og jeg var glad for at se, at den gik ind.

- Efter kampen ringede jeg til min mor og hun græd i telefonen fordi hun vidste, at jeg altid havde drømt om at spille i Champions League for FC Barcelona.

Resten af sæsonen
- Det er en svær sæson med mange kampe. Men holdet er vant til mange kampe og jeg er sikker på, at vi nok skal vinde mange trofæer.

Din oprindelse
- Jeg er fra Brasilien og fra en familie, som ikke havde penge til at købe de ting, jeg ønskede mig. Det var meget svært. Jeg skulle altid med bussen klokken fire om morgenen for at komme til træning. Men i dag har vi gode grunde til at smile.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

829,- DKK

Spar 29%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder