Annonce


Annonce

Annonce

Rafinha: Jeg håber, at Neymar kommer tilbage

Transfermarked - 22. november 2018




Rafinha deltog i dag på vegne af FC Barcelona ved et arrangement mod cancer. Her blev han spurgt ind til sin fars seneste kommentarer omkring fremtiden og han knyttede også en kommentar til de evige rygter om en transfer af Neymar.

- Mine tanker er 100 procent på Barcelona. Alle, som kender mig, ved at jeg ikke går ud og snakker højt til medierne. Hvis træneren ikke vælger mig, så arbejder jeg bare endnu hårdere dagen efter. Sådan har min far lært mig det, men hans udmelding om min fremtid var forkert. Jeg har været i Barcelona i mange år og det vigtigste er, at jeg giver alt, jeg har.

Rygterne om Neymar til Barcelona florerer livligt dag efter dag. Det knyttede Rafinha en kommentar til.

- Jeg ville elske det hvis Neymar kom tilbage til klubbe. Han er blandt verdens bedste spillere, men vi taler ikke om ham i omklædningsrummet.

Ousmane Dembélé har været i mediernes søgelys i en længere periode, men Rafinha ser ikke andet end hårdt arbejde til træning.

- Jeg dømmer ingen. Jeg ser, at han træner hårdt til træning.

Om Rafinha bliver udtaget i morgen når Ernesto Valverde udtager sin trup til weekendens kamp mod Atletico Madrid, må tiden vise. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Rafinha: Jeg håber, at Neymar kommer tilbage

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder