Annonce


Annonce

Annonce

Cucurella og Eibar nedlagde Real Madrid 3-0

La Liga - 24. november 2018




Marc Cucurella er udlejet fra FC Barcelona til Eibar og i dag tog baskerne imod Real Madrid hjemme på Estadio Municipal de Ipurua. Den kamp kom værterne godt fra, da der stod hele 3-0 på måltavlen ved slutfløjt. Og Cucurella leverede en rigtig god kamp.

Han var involveret i alle tre mål fra sin position som venstreback. Det var hans indlæg, som Gonzalo Escalante satte i mål efter lidt pingpong inde i feltet. Cucurella blev dog ikke noteret for en assist. Kort inde i anden halvleg lagde Cucurella bolden til rette for Sergi Enrich, som huggede kuglen i kassen til 2-0.

Fem minutter senere blev det så 3-0, da Cucurella indlæg ramlede ind i en Eibar- og Real Madrid-spiller før den gled videre til Kike, som prikkede den i det tomme mål. Eibar vandt således 3-0 og snuppede tre point fra Real Madrid, som FC Barcelona i aften kan lægge afstand til. Det gør de ved at slå Atletico Madrid i Madrid.

Der er i øjeblikket fire point mellem FC Barcelona og Real Madrid, men det kan stige til syv hvis FC Barcelona vinder i aften. Desuden tabte Alavés i aftes 1-0 til Leganés og droppede også point i topfeltet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Cucurella og Eibar nedlagde Real Madrid 3-0

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder