Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Cucurella og Eibar nedlagde Real Madrid 3-0

La Liga - 24. november 2018Cucurella og Eibar nedlagde Real Madrid 3-0

Marc Cucurella er udlejet fra FC Barcelona til Eibar og i dag tog baskerne imod Real Madrid hjemme på Estadio Municipal de Ipurua. Den kamp kom værterne godt fra, da der stod hele 3-0 på måltavlen ved slutfløjt. Og Cucurella leverede en rigtig god kamp.

Han var involveret i alle tre mål fra sin position som venstreback. Det var hans indlæg, som Gonzalo Escalante satte i mål efter lidt pingpong inde i feltet. Cucurella blev dog ikke noteret for en assist. Kort inde i anden halvleg lagde Cucurella bolden til rette for Sergi Enrich, som huggede kuglen i kassen til 2-0.

Fem minutter senere blev det så 3-0, da Cucurella indlæg ramlede ind i en Eibar- og Real Madrid-spiller før den gled videre til Kike, som prikkede den i det tomme mål. Eibar vandt således 3-0 og snuppede tre point fra Real Madrid, som FC Barcelona i aften kan lægge afstand til. Det gør de ved at slå Atletico Madrid i Madrid.

Der er i øjeblikket fire point mellem FC Barcelona og Real Madrid, men det kan stige til syv hvis FC Barcelona vinder i aften. Desuden tabte Alavés i aftes 1-0 til Leganés og droppede også point i topfeltet.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Spar 45%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

339,- DKK

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder