Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Atletico Madrid 1-1 FC Barcelona

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 24. november 2018


Atletico Madrid 1-1 FC Barcelona

De første 80 minutter af det spanske topbrag var ikke andet end en kedelige forestilling. Der var ingen chancer, intet godt spil, ingen intensitet og generelt intet at komme efter. Men med 10 minutter af opgøret begyndte det at løsne op, da frisparkene blev flere, der kom et mål og de to hold var konstant i haserne på hinanden.

Barcelonas startopstilling
Ter Stegen, Semedo, Piqué, Umtiti, Alba, Vidal, Busquets, Arthur, Messi, Suárez og Roberto

Mål
- 1-0 77' - Costa
- 1-1 90' - Dembélé
Efter en rolig start, hvor de to hold lige skulle mærke hinanden efter, begyndte FC Barcelona at tage fat om kuglen og køre den rundt i egne rækker mens Atletico Madrid stod tilbage i banen med alle mand og satsede på omstillinger. Der var ingen chancer i opgørets indledningsfase, men for begge hold manglede det afgørende touch og den afgørende aflevering. Messi kom fri efter et par snævre driblinger før han vippede den ind i boksen til Vidal, som lige præcis så en modstander pande kuglen væk inden han nåede frem.

Barcelona spiller 4-4-2 med Roberto og Arthur på hver sin side af Vidal og Busquets på midtbanen mens Messi afveksler mellem den offensive midtbane og angrebet. På toppen er Suárez. Indtil videre har det ikke ført til chancer, men midtbanen står solidt og Atletico Madrid har problemer med at spille sig igennem - det samme har Barcelona i den anden ende. Efter en halv time modtog Busquets et ekstremt hårdt gult kort, da han i glidende stil tog fødderne til sig, men lige præcis ramte Hernandez, der røg ned som var han skudt. Ikke skyggen af gult kort - men Gil Manzano var sikker i sin sag. Frisparket fik Griezmann intet ud af.

I første halvlegs slutning udgik Roberto med en skade og Barcelona spillede derfor de sidste to minutter med 10 mand. Kort efter blev Piqué nedlagt og lå skadet i græsset, men han kom op igen og var i stand til at gå til pause. Piqué kom ud til anden halvleg, men det gjorde Roberto ikke. I stedet kom Rafinha på banen.

Et kvarter inde i anden halvleg var det tæt på at Atletico Madrid kom i front, da Griezmann stormede mod baglinjen og sendte bolden ind midt foran mål, hvor Costa forsøgte at glide bolden i mål, men Piqué kom godt tilbage og fik reddet. Anden halvleg var meget det samme som første halvleg, med Barcelona i boldbesiddelse og Atletico Madrid på omstillinger, men chancerne var ganske få - faktisk ingen, før Costas chance.

Med 20 minutter igen begyndte stemningen for alvor stige mod vejret. Costa og Umtiti havde en episode tidligere i kampen og her gik det galt igen. Umtiti var utilfreds og mens franskmanden forsøgte at tale med dommeren, tog Costa fat i Umtitis arm og trøje. Der var skænderi på højt plan og det udløste et gult kort til begge kamphaner så kampen kunne fortsætte. Det var helt sikkert i Atletico Madrids plan, at de skulle frustrere Barcelona-spillerne, som slet ikke kunne folde sig ud i offensiven. Barcelona havde lige præcis nul chancer og der skete ingenting fra bænken for at løse problemet.

I kampens slutfase begyndte Wanda for alvor at vågne. Først tog Vidal hånden til brug i feltet, men VAR vurderede, at der ikke var straffespark. Kort efter fik Atletico Madrid hjørnespark og her var det ingen anden end Rafinha, som dækkede Costa. Den opgave kunne han naturligvis ikke klare, og med kroppen vandt Costa duellen og pandede bolden i mål til 1-0. Og Barcelona havde endnu ikke skabt en chance. Det betød, at Arthur gik ud og Dembélé kom på banen.

Netop som der var taget hul på det sidste sekund blev der udløst glæde blandt alle catalanere. Messi nåede lige præcis at prikke bolden ud til en helt fri Dembélé, som lavede skudfinten før han sendte bolden i mål. Bolden gik forbi Oblak og inde på stregen kunne Lucas ikke redde og så gik den altså ind til 1-1 og dermed reddede Dembélé det ene point for FC Barcelona efter en forfærdelig kamp rent offensivt. Det ene point sikrer dog ikke førstepladsen, da Sevilla kan snuppe den med en sejr over Espanyol.
Læs også
- Mbappé holder øje med Barcelona
- FC Barcelona øger forspringet i La Liga
- Spildfulde Barcelona besejrer Valladolid
- Bød FC Barcelona på Fernando Llorente?
- Athletic Bilbao 0-0 FC Barcelona


Ugens mest læste

Seneste nyheder