Annonce


Annonce

Annonce

Oversigt: Dembélé scorer afgørende mål

Nyheder - 25. november 2018




Ousmane Dembélé var oppe at flyve i går, da han blev skiftet ind mod Atletico Madrid i en chancefattig kamp, men alligevel formåede at score det mål, som gav FC Barcelona en vigtig uafgjort og altså fratog to point fra Atletico Madrid.

Hans tid i FC Barcelona har ikke været en dans på roser og han har bestemt ikke gjort det lettere for sig selv, men når han rammer formen og han gider, så er han en forrygende fodboldspiller og Ernesto Valverde fortalte da også i går, at man håber, at man endelig kommer til at se den rigtige Dembélé nu.

Dembélé har en tendens til at score vigtige mål for FC Barcelona. Han scorede det afgørende mål i Supercuppen, han scorede det afgørende mål mod Valladolid og Real Madrid, han scorede det første Champions League-mål og han scorede i comebacket mod Rayo Vallecano før han altså i går nettede mod Atletico Madrid og sikrede det ene point.



Desuden blev han også skiftet ind mod Real Madrid og lagde op til Arturo Vidals mål ligesom han også lagde op til Clement Lenglets matchvindende mål mod Cultural Leonesa i Copa del Rey. Han har det altså med at være det rigtige sted på det rigtige tidspunkt til trods for at han overhovedet ikke spiller og starter hver eneste kamp. Det er tydeligt, at talentet rækker til meget mere og nu må tiden vise, om han endelig kan slå hul igennem og vokse som fodboldspiller.

Dembélé
- Scorede det vindende mål i Super Cup-finalen mod Sevilla (2-1)
- Blev matchvinder på udebane mod Valladolid (0-1)
- Blev matchvinder på udebane mod Real Sociedad (1-2)
- Han scorede i Barcelonas første CL-kamp denne sæson (mod PSV)
- Han lagde op til Lenglets matchvindende mål mod Leonesa (0-1)
- Han scorede til 2-2 i 87. minut mod Rayo. Suárez scorede til 2-3
- Han scorede i sidste spilleminut til 1-1 mod Atletico Madrid Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Oversigt: Dembélé scorer afgørende mål

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder