Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Rafinha korsbåndsskadet - skal opereres

Skader - 25. november 2018




Rafinha kan være færdig for sæsonen. FC Barcelona bekræfter, at han har beskadiget sit ene korsbånd og skal opereres. Operationen finder ifølge klubben sted i løbet af de kommende dage og dermed kan hans sæson altså være slut.

FC Barcelona har endnu ikke meldt mere ud om skaden, men melder blot at Rafinha har revet sit forreste korsbånd over og at det kræver en operation. Det hele er sket efter opgøret mod Atletico Madrid, hvor han brokkede sig over smerter i det ene knæ.

Som bekendt udgik Sergio Roberto kort inden pausen mod Atletico Madrid med en skade, der har bekræftet ham på sidelinjen i 3-4 uger. Rafinha kom ind fra anden halvlegs start og måtte altså undersøges efter kampen. Her kunne klublægerne bekræfte, at han havde revet sit forreste korsbånd over og at han skal opereres.

Rafinha skal nu opereres i venstre knæ. For tre år siden blev han opereret i højre knæ, da han også rev et korsbånd over. I 2017 var det så en meniskusskade, som generede ham. Skaderne har ikke været gode ved Rafinha.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Rafinha korsbåndsskadet - skal opereres

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder