Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Rafinha korsbåndsskadet - skal opereres

Skader: Af BarcelonaFC.dk - 25. november 2018Officielt: Rafinha korsbåndsskadet - skal opereres

Rafinha kan være færdig for sæsonen. FC Barcelona bekræfter, at han har beskadiget sit ene korsbånd og skal opereres. Operationen finder ifølge klubben sted i løbet af de kommende dage og dermed kan hans sæson altså være slut.

FC Barcelona har endnu ikke meldt mere ud om skaden, men melder blot at Rafinha har revet sit forreste korsbånd over og at det kræver en operation. Det hele er sket efter opgøret mod Atletico Madrid, hvor han brokkede sig over smerter i det ene knæ.

Som bekendt udgik Sergio Roberto kort inden pausen mod Atletico Madrid med en skade, der har bekræftet ham på sidelinjen i 3-4 uger. Rafinha kom ind fra anden halvlegs start og måtte altså undersøges efter kampen. Her kunne klublægerne bekræfte, at han havde revet sit forreste korsbånd over og at han skal opereres.

Rafinha skal nu opereres i venstre knæ. For tre år siden blev han opereret i højre knæ, da han også rev et korsbånd over. I 2017 var det så en meniskusskade, som generede ham. Skaderne har ikke været gode ved Rafinha.
Læs også
- Rafinha skadet igen: Spiller ikke mod Barca
- Rafinha er allerede skadet i Celta
- Officielt: Rafinha udlejes til Celta
- Medie: Rafinha forlænger og skifter til Celta
- Medie: To klubber kæmper om Rafinha


Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKKUgens mest læste

Seneste nyheder