Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Costa og Griezmann i infight: Tog Umtitis side

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 26. november 2018


Costa og Griezmann i infight: Tog Umtitis side

Samuel Umtiti var ny mand i FC Barcelonas startopstilling lørdag aften, da Atletico Madrid og FC Barcelona mødte hinanden i La Liga. Den franske forsvarsspiller havde været skadet i nogle uger og var endelig tilbage og klar til at spille en hel kamp.

Undervejs i opgøret opstod der tumult mellem Diego Costa og Samuel Umtiti. Begge spillere fik et gult kort, men Antoine Griezmann måtte høre fra det, da Diego Costa blev rasende på sin holdkammerat. Griezmann kender nemlig Umtiti fra det franske landshold og i stedet for at vælge Costas side, valgte Griezmann at lægge sig imellem og skille de to kamphaner fra hinanden.Diego Costa mente, at Griezmann tog Umtitis side og råbte derfor 'Jeg er din holdkammerat, ikke Umtiti'. Costa var rasende over episoden og yderst irriteret på Griezmann, men som altid kan et mål gør underværker i fodboldens verden og der var glæde mellem de to madrilenske holdkammerater, da Diego Costa scorede med et kvarter igen.

Det var Movistar+ som fangede Diego Costa, da han råbte til Griezmann. Der blev sagt endnu mere end blot ovenstående, men det var ikke til at tyde, hvad der blev sagt. Ikke desto mindre måtte de to hold dele med 1-1 på måltavlen og Sevilla overhalede dem og snuppede førstepladsen med deres 1-0-sejr over Valladolid dagen efter.
Læs også
- Umtiti afviser Juventus for at blive i Barca
- Umtiti afviser sommerskifte
- Medie: Umtitis sæson er slut!
- De Ligt glippede: Juventus klar til at hente Umtiti
- Umtiti: Ville glæde mig at se Griezmann i Barca


Ugens mest læste

Seneste nyheder