Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Skader åbner døren for Denis Suarez og Carlos Aleña

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 26. november 2018


Skader åbner døren for Denis Suarez og Carlos Aleña

FC Barcelona meddelte igår, at Sergi Roberto og Rafinha vil være ukampdygtige i en længere periode. Begge spillere pådrog sig skader i lørdagens topbrag mod Atlético Madrid.

Brasilianske Rafinha har gennem mange sæsoner været plaget af skader, og nu er den gal igen. FC Barcelona bekræftede igår, at Rafinha har beskadiget sit korsbånd. Han skal derfor opereres, hvilket vil holde ham ude i flere måneder.

Spanske Sergi Roberto startede på banen i lørdagens kamp, hvor han fungerede som midtbanespiller, men han holdt ikke kampen igennem. Kort inden pausen måtte han en tur i græsset efter en duel med Koke, hvor Roberto forsøgte at vinde bolden. Her dukkede der en forstrækning op hos Sergi Roberto, der må side ude en måneds tid.

Det betyder, at Ernesto Valverde skal have nye folk med i truppen til de kommende kampe. Her åbner dørene sig for Denis Suarez og Carlos Aleña, der ikke har været inde i varmen hos Ernesto Valverde i lang tid.

Denis Suarez har kun spillet en enkelt kamp denne sæsosn, hvilket var i Copa del Rey, hvor han var anfører. Han har kun været en del af truppen fire gange denne sæson. Ernesto Valverde kan nok ikke komme udenom at udtage Denis Suarez til de kommende kampe.

Unge Carlos Aleña kan også se frem til at få chancen. Han har været en del af førsteholdstruppen et par gange denne sæson. Det er blevet til spilletid i Copa del Rey mod Cultural Leonesa og i La Liga mod Real Betis. Han har holdt sin kampform ved lige hos FC Barcelona B-holdet.


Ugens mest læste

Seneste nyheder