Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Neymar på vej? Dembele vil væk

Nyheder: Af Sajad Koftan - 26. november 2018




FC Barcelonas dyre franskmand, Ousmane Dembele, ønsker angiveligt at forlade de catalanske mestre allerede til januar næste år - en besked som Barca-ledelsen også skulle have fået serveret.

Angriberen udlignede til 1-1 i det dramatiske opgør i Madrid i lørdags, efter at være på startet på bænken igen - noget som den tidligere Dortmund-stjerne efter sigende er blevet godt og grundigt træt af hos Barca.

Og Ifølge fodboldmagasinet, GOAL, skulle Dembele nu have sendt en officiel anmodning til Barca-ledelsen, hvor den franske landsholdsspiller allerede ønsker at forlade den spanske østkyst til januar.



Her kommer Neymar ind i billedet.

For ifølge flere medier, klapper Barca-ledelsen i hænderne ovenpå franskmandens seneste udmelding om at forlade klubben, da FC Barcelona dermed vil forsøge at skyde Dembele afsted til PSG, plus en stor pose penge fra Catalonien - og dermed kapre Neymar, som jo vil væk fra den franske hovedstad, ifølge flere franske og spanske medier.

Flere rygter og forlydenheder mener endda at vide at den catalanske gigantklub allerede har haft samtaler med den stenrige PSG, med henblik på at bytte Dembele for Neymar.

Dembele selv er blevet kritiseret på det kraftigste i de spanske medier, grundet manglende professionalisme og disciplin i Barcelona, specielt efter det seneste stunt hvor franskmanden udeblev fra træningen med holdkammeraterne - angiveligt efter at have spillet Playstation hele natten med sine venner. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Neymar på vej? Dembele vil væk

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder