Annonce


Annonce

Annonce

Iniesta: Mourinho var nøglen til had

El Clasico - 27. november 2018




Efter at have spenderet hele sin karriere i FC Barcelona rykkede Andrés Iniesta til japanske Vissel Kobe i sommers. Her har han spillet lige siden og i et interview med La Sexta fortæller han om de hede kampe mellem FC Barcelona og Real Madrid da José Mourinho var cheftræner i den madrilenske klub.

Det er ingen hemmelighed, at bølgerne gik højt, da Mourinho var cheftræner i Real Madrid. Han formåede at sætte sine spillere op til at overtræde stregen for svinsk fodbold. Desuden prikkede han Tito Vilanova i øjet og gjorde generelt set alt, hvad han kunne, for at stoppe FC Barcelonas dominans. Nu har Iniesta talt ud om tiden.

- Folk bliver motiveret af at have noget, som de kan sigte på i den slags situationer. Jeg kunne slet ikke vente med at aftenen skulle komme så jeg kunne tage en beroligende pille og slappe af. Når du lider af depression, så er du ikke dig selv og når du er sårbar er det svært at kontrollere.



- Mourinho var nøglen til had mellem FC Barcelona og Real Madrid i den tid. Pludselig var der ikke tale om en normal rivalisering mellem to klubber; der var pludselig tale om had. Man så had. Det var ikke til at holde ud. Det skadede landsholdet og der var tråde, som skulle reddes ud.

Iniesta talte også om Julen Lopeteguis afsked med Spanien.

- Det, som starter skidt, slutter som regel ikke godt. Da Lopetegui forlod Spanien havde det en negativ effekt. Det kunne absolut ikke have gået en anden vej under VM. Før kampen mod Rusland snakkede Fernando Hierro (vikarierende landstræner) med mig om at pille mig af holdet til kampen. Men om han havde talt til mig før eller efter, ville jeg aldrig forstå beslutningen, og det forklarede jeg ham.

- Jeg respekterede han beslutning, men jeg var ikke enig. Jeg var ligeglad med, hvad han sagde. Jeg ville bare videre til næste runde og jeg var selvfølgelig irriteret, som man kan forestille sig.

34-årige Andrés Iniesta nåede 674 kampe for FC Barcelona og scorede undervejs 57 mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Iniesta: Mourinho var nøglen til had

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder