Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Umtiti er udgået med skade igen

Skader - 28. november 2018
FC Barcelona bekræfter, at Samuel Umtiti misser dagens kamp mod PSV. Det gør han fordi han følte smerter i det ene knæ efter gårsdagens træning på Philips Stadion. Han var udtaget til kampen og fløj med til Holland, men er altså ikke med i aften.

Clement Lenglet starter inde i dag. Det gør han fordi Samuel Umtiti ikke er til rådighed efter at have pådraget sig en knæskade i gårsdagens træning. FC Barcelona meddeler udelukkende, at Umtiti misser aftenens kamp. Der er derfor ikke yderligere nyt i forhold til om han går glip af flere kampe.Samuel Umtiti er netop vendt tilbage fra en skade og spillede hele kampen mod Atletico Madrid. Umiddelbart var der ingen problemer med franskmanden efter opgøret, men gårsdagens træning på hollandsk græs gav altså knæproblemer og spørgsmålet er om der er udsigt til en længere pause når klublægerne får undersøgt Umtiti.

FC Barcelona har kendt til skaden siden i går, men valgte ikke at offentliggøre noget før i dag. De har holdt kortene tæt til kroppen, og PSV, som havde forventetat Umtiti skulle starte inde, skal nu omstille sig på at Lenglet er i forsvaret. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Umtiti er udgået med skade igen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder