Annonce


Annonce

Annonce

Rakitic og Lenglet i diskussion mod PSV

Champions League - 29. november 2018




Ivan Rakitic var tilbage på banen i aftes efter sin skade og karantæne mod Atletico Madrid. Han startede inde ligesom også Clement Lenglet gjorde det, da Samuel Umtiti dagen forinden mærkede ubehag i det ene knæ.

Barcelona leverede langt fra en godkendt indsats mod PSV, og selvom sejren kom i hus, så havde PSV med lidt mere skarphed scoret langt flere mål. I kampen slutning, da PSV pressede på for en udligning, opstod der en ophedet stemning mellem Rakitic og Lenglet.

- Ja, det er sandt. Mod kampens slutning diskuterede jeg med Rakitic. Det var på grund af en chance til PSV, men alt er i orden nu. Vi skal arbejde hårdt for at forbedre os overalt på banen, forklarede Lenglet efter kampen og fulgte op:



- Jeg vil ikke kritisere nogen fra mit hold efter en sejr. Hvis jeg ved, hvordan man kan forbedre sig, så gør jeg det. Jeg er sikker på, at vi alle søger efter løsningen for at kunne holde nullet.

Samuel Umtiti var tilbage fra sin skade mod Atletico Madrid og spillede hele kampen selvom Lenglet havde gjort det godt i sin landsmands fravær.

- Jeg foretrækker at spille end at sidde på bænken. Det gør alle spillere, så jeg forstår situationen, forklarede han med hentydning til at han sad på bænken mod Atletico Madrid og kun kom i spil mod PSV fordi Umtiti igen kom til skade.

FC Barcelona sejrede 2-1 og sikrede sig gruppens førsteplads. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Rakitic og Lenglet i diskussion mod PSV

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder