Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Derfor piftede PSV-fans af Denis Suárez

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 29. november 2018


Derfor piftede PSV-fans af Denis Suárez

Denis Suárez blev for en sjælden gangs skyld udtaget til en fodboldkamp, da Ernesto Valverde mandag udtog truppen til gårsdagens Champions League-kamp på udebane mod PSV. Han var også så heldig at få spilletid.

Med 10 minutter igen forlod Ousmane Dembélé banen og gav plads til Denis Suárez. Straks som han tog sine første skridt på banen begynder tilskuerne at pifte ned mod Denis Suárez. Flere tog til de sociale medier for at finde svaret. Og svaret udstiller egentlig blot de hollandske fans.Således kunne stadionspeakeren råbe "Suárez" ud af højtalerne på stadion da Denis indtog banen. De hollandske fans troede, at der var tale om Luis Suárez, som bekendt har en fortid hos PSV-rivalerne fra Ajax. Men Luis Suárez var slet ikke i truppen, da han er blevet meldt skadet i et par uger.

Denis Suárez leverede en skidt indsats, hvilket man kunne forvente. Han får ikke meget spilletid af Valverde og havde tydeligvis ingen rytme i sit spil i går. Han kunne ikke positionere sig korrekt, mistede lette bolde og formåede ikke at sætte sit præg på kampen. Kun én gang i sæsonen har han spillet en hel kamp. Det var mod Cultural Leonesa i Copa del Rey og her var han heller ikke skarp.
Læs også
- Officielt: Denis Suárez udlejet til Arsenal
- Luis Suárez bekræfter Denis Suárez-skifte
- Denis Suárez får ikke mere spilletid i Barca
- Denis Suárez forhandler Premier League-skifte
- Valencia går ind i kampen om Denis Suárez


Ugens mest læste

Seneste nyheder