Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Ny klubturnering er godkendt

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 2. december 2018


Officielt: Ny klubturnering er godkendt

Det var først historier, så begyndte der at komme mere brænde på bålet og nu er det bekræftet. En ny fodboldturnering er godkendt på de indre linjer og bliver sat i spil fra sæsonen 2021/2022.

UEFA bekræfter søndag, at en ny klubturnering er på trapperne for at øge antallet af hold i turneringerne som lige nu tæller Champions League og Europa League. I stedet for 64 hold øges antallet til 96 og dermed 32 hold i hver enkelt turnering.

Der er tale om en turnering med gruppespil og knockoutkampe, så det er på samme basis som Champions League og Europa League.

- Den nye turnering vil have otte grupper med fire hold efterfulgt af 16.-delsfinalen, kvartfinalen, semifinalen og til sidst finalen.

- En knockout-runde bliver dog afviklet inden 16.-delsfinalen med de hold, som sluttede på andenpladsen i deres gruppe samt tredjepladsen i Europa League-gruppespillet.

- Den nye turnering vil have 141 kampe over 15 kampuger - præcis som man kender det fra Europa League.

- Vinderen af turneringen får lov at komme med i Europa League den næste sæson.

- Kampene bliver spillet torsdag og dermed fortsætter Champions League med at blive spillet tirsdag og onsdag.

- Alle klubturnerings finaler vil spilles samme uge; onsdag i den nye turnering, torsdag i Europa League og lørdag i Champions League.

I og med at man ved en sejr i finalen af den nye turnering kvalificerer sig til Europa League er der tale om en turnering for mindre hold. UEFA forventes at komme med mere information omkring den nye europæiske fodboldturnering på et senere tidspunkt.
Læs også
- Mbappé holder øje med Barcelona
- FC Barcelona øger forspringet i La Liga
- Spildfulde Barcelona besejrer Valladolid
- Bød FC Barcelona på Fernando Llorente?
- Athletic Bilbao 0-0 FC Barcelona


Ugens mest læste

Seneste nyheder