Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Aleña: Det er en drøm at score på Camp Nou

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 3. december 2018


Aleña: Det er en drøm at score på Camp Nou

Carles Aleña lukkede i aftes opgøret mod Villarreal, da han i slutminutterne sørgede for at Messis fremragende aflevering blev lavet om til en assist. Det unge stortalent var da også ekstremt glad for at have scoret sit første mål på Camp Nou.

- Tak til mine holdkammerater. Alt gik godt, men det vigtigste var at vi fik sejren mod en modstander, som gjorde tingene svære for os. Specielt i anden halvleg, hvor vi mistede dominansen.- Alt er lettere med Messi; det er kun ham, som kunne se hullet til den aflevering. Han kan aflevere præcis, hvor han vil. Jeg var virkelig glad for at se bolden gå i mål. Det er en drøm, som går i opfyldelse.

- Jeg skal udnytte alle de chancer som jeg får. Som i Copa del Rey og nu mod Villarreal.

- Det handler om at gøre det godt og give træneren hovedpine når han skal vælge sit hold. Jeg ved, at jeg gør det godt, og nu skal jeg fortsætte og udnytte chancerne som jeg får, fortalte Aleña umiddelbart efter opgøret.

FC Barcelona sikrede sig sejren og tre point, og da Sevilla ikke formåede at slå Alavés, er FC Barcelona igen at finde i toppen af tabellen.
Læs også
- Ajax pønser på at hente Carles Aleña
- Aleña: Jeg vil være en del af fremtidens hold
- Aleña: Ændringer ingen undskyldning
- Officielt: Carles Aleña forfremmet til førsteholdet
- Skader åbner døren for Denis Suarez og Carlos Aleña


Ugens mest læste

Seneste nyheder