Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

5 grunde til at Neymar ikke kommer til Barcelona

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 4. december 2018


5 grunde til at Neymar ikke kommer til Barcelona

For offentligheden har FC Barcelona ikke lukket døren for at Neymar kan returnere til klubben, men tager man omstændighederne i betragtning ligner det en umulig mission for Neymar at tage sit pas med til lufthavnen og flyve til Barcelona. Vi kigger på fem grunde her.

1: Hans måde at forlade klubben på var respektløs. Han skjulte sin intention om at skifte klub, han løj til sine kollegaer og til sidst betalte han frikøbsklausulen og skiftede. Han viste ingen empati eller respekt for klubben.

2: Efter han skiftede til PSG, indgav han en klage i forbindelse med den såkaldte loyalitetsbonus på 26 millioner euro, som han mente, at han var berettiget til. Han valgte at sagsøge klubben og derfor er man på ledergangene ikke glade for at skulle have Neymar arbejdende i klubben igen. Klubben mener ikke, at han levede op til kravene for at få sin loyalitetsbonus.3: Pengene, som man fik for at sende Neymar afsted, brugte man på Philippe Coutinho og Ousmane Dembélé. FC Barcelona er ikke økonomisk støttet som andre klubber, og derfor får klubben i bund og grund svært ved at skrabe 200 millioner euro sammen til at købe en spiller, som tidligere selv valgte at skifte, og som ikke havde den fornødne respekt for sin klub.

4: Nasser Al Khelaifi. PSG-ejeren er en vigtig faktor hvis Neymar skulle vende tilbage. Han gik en lang og sej kamp i jagten på pengene for at købe Neymar fri, og han vil bestemt ikke sælge Neymar for småpenge. Derfor skal man først forbi ham, og det kommer Barcelona ikke; Nasser Al Khelaifi sælger ikke Neymar billigt.

5: Udadtil viste præsident Bartomeu ikke hvor irriteret og sur han var på grund af måden transferen skete på sidste år. Men præsident var rasende, da Neymar ikke gav klubben en jordisk chance for at reagere på tabet og så længe Bartomeu sidder som præsident skal der ske et mirakel før han trykker på knappen og henter Neymar tilbage. Det virker som et totalt uperfekt match.
Læs også
- Neymars far: Vi er meget glade for Paris
- Vice-præsident afviser Neymar: En principsag
- Medie: Neymar tryglede Barca via Whatsapp
- Neymar og Barca mødes i retten den 21. marts
- 4,6 milliarder kr. brugt siden Neymar-salg


Ugens mest læste

Seneste nyheder