Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Rafinha ude i seks måneder

Skader: Af BarcelonaFC.dk - 4. december 2018


Officielt: Rafinha ude i seks måneder

FC Barcelona har i dag bekræftet, at brasilianske Rafinha med succes er blevet opereret i knæet efter at have revet sit forreste korsbånd over. Klubben bekræfter, at han er ude i seks måneder.

Dr. Ramon Cugat stod bag operationen, som altså foregik helt uden komplikationer. Dermed er Rafinha færdig for sæsonen, da han med seks måneder på sidelinjen ikke når at vende tilbage til kamp.Det er ikke første gang, at Rafinha er ude i længere tid. I 2015 var han ude i 202 dage svarende til lidt over et halvt år mens han i 2017 var ude i hele 290 dage. Han var på jagt efter en ny klub i sommers, men der kom ikke gode tilbud ind af døren ligesom Inter trak sig tilbage fra deres gentlemen-aftale. Derfor blev Rafinha i klubben og havde planer om at finde sig en ny klub når transfervinduet åbner til januar, men den drøm kommer næppe til at gå i opfyldelse nu hvor han er ude i et halvt år.

Rafinha har døjet med mange skader og har derfor altid fået brudt sin rytme. Han har spillet et par kampe i Messis fravær og fik også anden halvleg mod Atletico Madrid, men efter kampen kunne lægerne konstatere, at han igen havde pådraget sig en slem skade.
Læs også
- Medie: To klubber kæmper om Rafinha
- Rafinha håber på Neymar og Griezmann
- Efter alvorlig skade: Rafinha er tilbage
- Rafinha bliver opereret om en uge
- Overblik: Rafinha har været skadet i 593 dage på fire år


Ugens mest læste

Seneste nyheder