Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Journalist bekræfter: Fejl i Ballon d'Or-stemmer

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 4. december 2018


Journalist bekræfter: Fejl i Ballon d'Or-stemmer

I går blev Luka Modric kåret som Ballon d'Or-vinderen i 2018 og brød dermed en 10 års lang stime med sejre til Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Prisen har år efter år taget en negativ drejning og i går kunne France Football opleve hadet mod prisen fra tæt hold.

Nu kommer der mere brænde på bålet, da journalisten Lasana Liburd fra Trinidad og Tobago bekræfter, at hans stemmer ikke er blevet optalt i den rigtige rækkefølge. Den spiller, man stemmer ind på førstepladsen, får flest point, og derfor betyder rækkefølgen alt.

- Mine stemmer skulle være optalt i denne korrekte rækkefølge: Messi, Modric, Ronaldo, Salah og Griezmann. Jeg har stemt med i denne prestigefyldte pris i mange år uden problemer. Jeg ved ikke, hvad der er sket, men jeg har gemt mine stemmer, fortæller han.Da France Football offentliggjorde alle stemmer kunne man se, at Lasana Liburd blev noteret for at have stemt på Griezmann, Salah, Ronaldo, Modric og Messi (i den rækkefølge). Det er helt forkert og dermed fik Griezmann altså flere stemmer fra Liburd end han egentlig skulle. Spørgsmålet er nu hvor mange der har oplevet det samme - og det er altså ikke første år, at en journalist er ude og beklage sig. Desuden slår Lasana Liburd fast, at han har stemt korrekt i forhold til hvem der skulle have flest stemmer.

Lasana Liburd skriver ydermere, at han har beviser på, hvad han stemte. Han har derfor kontaktet France Football for at få et svar på hvad, der gik galt, før han offentliggører sit bevismateriale.

Dette er blot endnu et skud på stammen af alle de negative historier der peger mod France Football. Prisen bliver konstantet minimeret af fodboldelskere verden over.

- Jeg har sendt en e-mail til France Football for at få en forklaring på, hvad der gik galt, og jeg har tænkt mig at give dem tid. Jeg tror, at der blot er tale om en menneskelig fejl, men jeg har et bevis, som jeg har sendt til dem, fortæller han videre.
Læs også
- Barca-præsident: Tror Messi forlænger aftalen
- Messi med på vanvittig engelsk topliste
- Bartomeu: Forlader ikke min post før Messi forlænger
- Arbeloa: Tæller dagene til Messi stopper
- Præsident: Vi forbereder et Barca uden Messi


Ugens mest læste

Seneste nyheder