Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi og Ronaldo skal se kamp sammen på Bernabeu

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 4. december 2018


Messi og Ronaldo skal se kamp sammen på Bernabeu

Lionel Messi og Cristiano Ronaldo er ikke tætte venner, som besøger hinanden, men respekten imellem er ensorm. De har delt fodboldbanen i mange år og været de to bedste igennem 10 år. I dag spiller Ronaldo i Italien, men snart er han tilbage i Spanien.

Som bekendt har der været store problemer i forbindelse med Copa Libertadores-finalen mellem River Plate og Boca Juniors. Faktisk så store problemer, at kampen er rykket til Estadio Santiago Bernabeu i Madrid. Det bliver en stor kamp, og der forventes fuldt hus. I blandt de mange tilhængere kommer Messi og Ronaldo også.

Real Madrid-præsident Florentino Perez vil forsøge at placere både Messi og Ronaldo ved siden af hinanden i præsidentlogen, melder den madrilenske avis, AS.- Real Madrid-præsident Florentino Perez planlægger at placere Messi og Ronaldo sammen i præsidentlogen i respekt for de to spillere, som har domineret fodboldens verden gennem det seneste årti. Til stede er også det spanske fodboldforbund RFEF og CONMEBOL. Begge forbund har accepteret idéen om at placere Messi og Ronaldo samme sted, melder AS.

Der er ingen tvivl om, at de to spillere har stor respekt for hinanden og det vil helt sikkert skabe nogle forrygende billeder, hvis de begge accepterer invitationen til at sidde ved siden af hinanden. Kampen mellem River Plate og Boca Juniors sparkes i gang søndag aften klokken 20.30.
Læs også
- Barca-præsident: Tror Messi forlænger aftalen
- Messi med på vanvittig engelsk topliste
- Bartomeu: Forlader ikke min post før Messi forlænger
- Arbeloa: Tæller dagene til Messi stopper
- Præsident: Vi forbereder et Barca uden Messi


Ugens mest læste

Seneste nyheder