Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Chelsea og AC Milan på jagt efter Denis Suárez

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 5. december 2018


Chelsea og AC Milan på jagt efter Denis Suárez

Denis Suárez gør klogt i at kigge sig om efter en ny arbejdsgiver. Hvis der kommer et nogenlunde tilbud ind af døren, så vil den bedste beslutning helt sikkert være at acceptere den. Han får sjældent chancen for at vise hvad han kan, da han nærmest ikke spiller under Ernesto Valverde.

Denis Suárez har op til flere gange slået fast, at han vil kæmpe for en plads på holdet og triumfere i FC Barcelona, men realiteten er bare at han sjældent bliver bragt i spil og derfor aldrig kommer ind i en rytme, som ofte kaster gode kampe af sig.Nu melder de engelske medier, at både Chelsea og AC Milan har et seriøst kig på Denis Suárez. I sommers var Napoli oprigtigt interesseret og de tilbød ham endda en kontrakt, men efter grundige overvejelser takkede han nej for at tage chance i FC Barcelona. Sæsonen er nu fem fire måneder gammel og Denis er ikke i nærheden af at være en mand, som Valverde stoler på.

Blot 100 minutter er det blevet til i denne sæson. 90 i Copa del Rey mod Leonesa, som også kommer på besøg i aften, hvor Denis igen forventes spilletid samt sølle 10 minutter i Champions League-kampen mod PSV.

Da Rafinha uheldigvis blev langtidsskadet åbnede der sig en lille dør for Denis, men før han nåede at blinke med sine øjne, blev Carles Aleña forfremmet til førsteholdet og han forventes at gå direkte ind foran Denis i køen.
Læs også
- Officielt: Denis Suárez udlejet til Arsenal
- Luis Suárez bekræfter Denis Suárez-skifte
- Denis Suárez får ikke mere spilletid i Barca
- Denis Suárez forhandler Premier League-skifte
- Valencia går ind i kampen om Denis Suárez


Ugens mest læste

Seneste nyheder