Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bayern klar med 1 milliarder kr. for De Jong og De Ligt

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 5. december 2018


Bayern klar med 1 milliarder kr. for De Jong og De Ligt

Sommerens transfervindue er slet ikke i nærheden af at være tæt på og sæsonen er fortsat godt i gang ude at være kommet ind i den afgørende periode. Men klubberne rundt om i fodboldeuropa gør alligevel klar til at styrke deres hold til sommer.

FC Barcelona har længe været interesseret i Frenkie De Jong og Matthijs de Ligt. Ajax har sat et prisskilt på 1,1 milliarder danske kroner hvis begge to skal skifte væk og netop det beløb skulle Bayern München være klar til at byde ifølge Mundo Deportivo.

Det forlød ellers at Eric Abidal var i Holland for at lukke en aftale med De Ligt og samtidig havde han De Jong i røret for at forklare om projektet og planen for den unge spiller. Til trods for at Bayern München er klar til at punge ud med over én milliarder danske kroner, så betyder det ikke at spillerne siger ja til et skifte.Der er dog én hage ved transfersituationen: Ajax ved, at de kan skrabe mange penge ind for salget af de to kæmpetalenter, og derfor vil de helt sikkert forsøge at presse citronen hvis FC Barcelona til sommer officielt byder på den ene eller den anden - eller begge to.

Ajax' Eric ten Hag forklarer ifølge Mundo Deportivo, at seks store europæiske klubber er interesserede i begge spillere og at prisen er fastsat af Ajax. Der bliver næppe meget at forhandle om når det kommer til prisen.
Læs også
- Syv missede opkald: De Jong afviste PSG i sidste sekund
- Tvivl om Frenkie de Jongs navn på trøjen
- De Jong: Nu er det De Ligts tur
- De Jong: Messi ringede til mig
- Så høj bliver Frenkie de Jongs løn i Barca


Ugens mest læste

Seneste nyheder