Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barcelona og fodbold for Camp Nouvicer

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 5. december 2018


Barcelona og fodbold for Camp Nouvicer

Skal du på din første fodboldrejse til Barcelona og se legenderne FC Barcelona spille på Camp Nou? Så læs med her og få nogle tips til, hvordan du får mest muligt ud af din rejse.

Før afrejse
Det første, du skal beslutte, er naturligvis, hvornår du vil rejse, og hvilken kamp du gerne vil se. Her spiller faktorer som pris, hvem du rejser sammen med, og hvad du i øvrigt vil lave i Barcelona naturligvis ind. Hvis du rejser sidst på foråret, er priserne ofte høje, da det er på det tidspunkt, at mesterskabet bliver afgjort. Arvefjendeopgøret mod Real Madrid samt Champions League-kampe er som regel også i den dyrere ende. Du kan sagtens medbringe børn til de fleste kampe, men atmosfæren kan være anspændt og dermed mindre familievenlig til afgørende og vigtige kampe- og i visse tilfælde ligefrem forbudt. Billetter til kampene kan købes gennem klubbens officielle website eller som en del af en fodboldrejse. Det er vigtigt at være opmærksom på, at kampe kan flyttes med kort varsel til dagene før eller efter. Sørg derfor for at have mindst en dags margin før og efter kampen. Overnatning i nærheden af Camp Nou kan bookes her: https://www.tripadvisor.dk/

Under kampen
Du kan komme hen til Camp Nou via bus eller tog. Lad for guds skyld bilen stå. Vi anbefaler, at du kommer mindst halvanden time før kampstart (og gerne før). Husk at tømme tasken for forbudte genstande, som ikke må medbringes på stadion, som f.eks. fyrværkeri og laserpenne. Du må gerne medbringe mad og ikke-alkoholiske drikke, og det er tilladt at tage billeder og video under kampen. Der kan være næsten 100.000 tilskuere på Camp Nou og med Barcelonas nuværende fodbold betting odds 5 til 1 for at vinde Champions League på https://extra.bet365.dk/news/da/, bliver stadionet nok ved med at være en Spaniens travleste lokaliteter langt inde i fremtiden. Barcelona giver lige nu de bedste fodboldodds i alle konkurrencer: Det giver lige nu odds 1 til 3, hvis de også vinder La Liga-kronen. Når I først er kommet ind, skal I selvfølgelig bare nyde kampen og alt, hvad det indebærer af fede oplevelser at være til en kamp med selveste FC Barcelona.

Efter kampen
Hvad I har lyst til at laveefter kampen (https://politiken.dk/rejser/), kommer selvfølgelig først og fremmest an på, hvem I er, men dernæst: Hvordan kampen endte. I kan enten bruge lidt tid på nogle af de mange festlige barer i Barcelona eller tage hen til Canaletas Springvandet, som ligger i begyndelse af Ramblaen (hovedstrøget i Barcelona) og fejre sejren med Barca-fans’ne. Her har der været en lang tradition for, at Barcelona-fans fejrer holdets sejre, og legenden siger, at den, som drikker af vandet, vil vende tilbage til Barcelona.
Hvis du har nogle ekstra dage i Barcelona, kan du besøge Barca-museet, der byder på et udvalg af guidede og selv-guidede ture. Billetter kan også her købes på stadion eller via FC Barcelonas omfattende og informative hjemmeside. Eller du kan nyde byens flotte arkitektur og andre spændende seværdigheder. 
Læs også
- Mbappé holder øje med Barcelona
- FC Barcelona øger forspringet i La Liga
- Spildfulde Barcelona besejrer Valladolid
- Bød FC Barcelona på Fernando Llorente?
- Athletic Bilbao 0-0 FC Barcelona


Ugens mest læste

Seneste nyheder