Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

FC Barcelona 4-1 Cultural Leonesa

Copa del Rey: Af BarcelonaFC.dk - 5. december 2018


FC Barcelona 4-1 Cultural Leonesa

FC Barcelona havde valgt den lette udgave af deres bedste mandskab onsdag aften, da de fik besøg af det lille hold Cultural Leonesa, som man slog 1-0 i det omvendte opgør. Her til aften stod der 4-1 på måltavlen til slut og dermed klarede FC Barcelona opgaven samlet 5-1.

Barcelonas startopstilling
Cillessen, Semedo, Chumi, Vermaelen, Miranda, Rakitic, O. Busquets, Denis, Aleña, Malcom og Munir

Mål
- 1-0 18' - Munir El Haddadi
- 2-0 26' - Denis Suárez
- 3-0 43' - Malcom
- 3-1 55' - Sene
- 4-1 70' - Denis Suárez
FC Barcelona forsøgte at sætte sig på kampen fra første fløjt, men det var tydeligt, at der var rokader rundt om i startopstillingen. Det varede noget tid før de kunne bryde Leonesa ned, som spillede frisk til, men efter 18 minutter gik den ikke længere. Rakitic spillede et-to med Denis Suárez og fandt herefter Munir, som drejer 180 grader og smækkede kuglen over i det lange hjørne med det kolde højre: 1-0 til FC Barcelona og samlet 2-0 og dermed var det i den grad op ad bakke for Cultural Leonesa.

Tre minutter senere var det tæt på 2-0, da Muir var helt alene igennem, men hans forsøg gik af på den ene stolpe i en situation, hvor han helt sikkert skulle have været dobbelt målscorer. Rakitic forsøgte sig med en langskud kort efter, men den sneg sig lige forbi det ene målhjørne før Denis Suárez drev bolden frem 40 meter fra mål og med et yderligt placeret skud fra kanten af feltet gjorde han det til 2-0 og 3-0 samlet. På dette tidspunkt rørte Leonesa ikke meget på sig, da catalanerne havde fået god kontrol om kampen.

Leonesa havde intet modsvar og FC Barcelona stormede ned mod deres mål gang på gang. Kort inden pausen stod Rakitic for sin tredje assist i kampen, da han sparkede bolden ind i bokse, hvor Malcom steg til vejrs og smukt pandede kuglen følt ud for keeperens rækkevidde til 3-0. Herefter fløjtede dommeren for sidste gang i første halvleg. Værterne fortsatte med at presse på fra starten af anden halvleg foran de 76.398 tilskuere og det var tæt på ved Munir, men en Leonesa-fod kom i vejen. Sergio Busquets erstattede Ivan Rakitic fra første halvlegs start.

Håbet om endnu et clean sheet gik dog ikke. Selvom Leonesa nærmest intet kom med, så havde de heldet med sig. Mendoza forsøgte sig med et langskud, som Cillessen kun kunne halvklare. Returen var Alonso hurtig over og han sparkede på mål, men Cillessens fod reddede. Desværre for keeperen røg bolden direkte ud til Sene, som let prikkede bolden videre ind i det tomme mål til 3-1. At FC Barcelona var på vej til at smide den samlede føringen var ikke bekymringen - det var mere det at man atter engang ikke formår at holde nullet. Kort efter blev Oriol Busquets skiftet ud og ind kom Riqui Puig. Også Semedo havde spillet færdig og han gav plads til Clement Lenglet, som egentlig skulle starte inde, men i sidste øjeblik kom Vermaelen ind i stedet.

Munir var utrolig uskarp denne aften til trods for sin flotte scoring. I flere situationer kom han for sent og hans tankegang var ekstrem langsom. Efter en times spil trillede bolden foran ham inde i feltet, men han reagerede simpelthen så sent, at keeperen kom ud og let kunne blokere hans forsøg. Omvendt kæmpede Denis Suárez ihærdig på en svær bold med 20 minutter igen. Riqui Puig vippede kuglen frem i feltet og selvom han var presset, så fik Denis lige præcis sendt bolden over i modsatte side og i mål til 4-1 og dermed 5-1 samlet.

FC Barcelona vadede i flere chancer i kampens slutning mens Leonesa kæmpede med at holde trit med de hurtige catalanerne. Formen tog tydeligvis over, men det var bestemt ikke fordi, at hjemmeholdet var skarpe. Malcom måtte også forlade banen, da han kom til skade med sin ankel. Alle indskiftninger var brugte, og derfor spillede Barca til ende med10 mand. De måtte nøjes med 4-1 til aften og 5-1 samlet og dermed gik FC Barcelona sikkert videre fra deres første runde i Copa del Rey. Det samme gjorde Atletico Madrid, Girona, Real Sociedad, Sevilla, Villarreal og Valladolid denne aften.
Læs også
- La Liga: Athletic Bilbao 1-0 FC Barcelona
- Barcelona slår fast: Bruger ikke 1 krone på Neymar
- Sidste træningskamp: Napoli 0-4 FC Barcelona
- Arthur: Alle vil elske Neymar i Barcelona igen
- Napoli 1-2 FC Barcelona


Ugens mest læste

Seneste nyheder