Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Spillerkommentarer efter sejren mod Leonesa

Copa del Rey - 6. december 2018




Der var spilletid til de unge spillere i går, da Cultural Leonesa gæstede Camp Nou. Selvom man ikke fik et clean sheet ud af kampen, så blev der sparket fire bolde i kassen og den samlede sejr på 5-1 var aldrig i fare. Herunder har nogle af spillerne kommenteret på kampen.

Riqui Puig
- Jeg plejede at komme på stadion da jeg var tre år gammel. Jeg har været Barca-fan lige siden jeg var et barn. Så man kan nærmest forestille sig, hvor spændt jeg var. Det var en drømmedebut.

- Vi har en fantastisk trup. Alle hjælper alle. Jeg har altid følt mig velkommen når jeg er samlet med førsteholdet.

Chumi
- Det var specielt at spille her på Camp Nou. Det var en fantastisk og storartet oplevelse.

- Jeg har altid følt mig komfortabel som centerforsvarer. Jeg spiller hvor som helst på banen for at hjælpe mit hold.

Denis Suárez
- Jeg er glad for vores kamp og for mine to mål. Jeg er glad for at nogle af reserverne fik spilletid. Jeg ønskede Riqui tillykke med assistent og debuten. Han har brug for støtte fordi han har de rigtige kvaliteter til at slå igennem på førsteholdet.



Miranda
- Jeg er meget glad. Der var grund til at nyde min debut. Jeg er Valverde meget taknemmelig - også hele trænerteamet. Men jeg er også klar over, at B-holdet er mit hold.

Ernesto Valverde
- Da vi kom igennem deres første presspil, formåede vi at skabe chancer. Dette var en god mulighed for at se nogle af de unge spillere an samt de spillere, som ikke spiller meget. Vi ønsker ikke at overbelaste spillere som Semedo, Busquets og Rakitic, som har spillet mange kampe (derfor de blev skiftet ind / ud).

- Jeg gav Riqui Puig de typiske instruktioner før kampen. Jeg havde hele tiden dén ændring (indskiftningen af Puig) i tankerne. Han spiller med meget frihed og forhåbentligt var dette det første skridt forud for en lang karriere. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Spillerkommentarer efter sejren mod Leonesa

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder