Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Denis: Jeg er ikke tilfreds med situationen

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 6. december 2018


Denis: Jeg er ikke tilfreds med situationen

Spanske Denis Suárez har haft en svær sæson i FC Barcelona. Det er sjældent, at den 24-årige midtbanespiller får spilletid af Ernesto Valverde. Denis Suárez var med i onsdagens 4-1 sejr i Copa del Rey over Cultural Leonesa, men han savner at være en fast del af holdet.

Efter kampen fortalte en bundærlig Denis Suárez til BeIN Sport, at han er træt af situationen i FC Barcelona. Han vil have spilletid, hvis han skal blive i klubben.- Jeg er slet ikke tilfreds med situationen. Jeg vil spille kampe, men det sker ikke for tiden. En fodboldspiller har brug for spilletid, og det får jeg ikke. Jeg føler mig udenfor. Jeg håber, at der venter mere spilletid til mig i den kommende periode, sagde Denis Suárez til BeIN Sport.

Han ville ikke afvise, at han overvejer et skifte væk fra FC Barcelona, da BeIN Sport spurgte ind til det kommende transfervindue.

- Jeg fokuserer kun på at få spilletid lige nu. Som sagt, så er jeg utilfreds med mængden af spilletid, som jeg har fået. Jeg håber helt bestemt på at få mere spilletid det næste stykke tid, og så må vi efterfølgende se hvad der sker i januar. Jeg afviser dog intet på nuværende tidspunkt, lød det afslutningsvis fra Denis Suárez.
Læs også
- Officielt: Denis Suárez udlejet til Arsenal
- Luis Suárez bekræfter Denis Suárez-skifte
- Denis Suárez får ikke mere spilletid i Barca
- Denis Suárez forhandler Premier League-skifte
- Valencia går ind i kampen om Denis Suárez


Ugens mest læste

Seneste nyheder